آموزش طراحی وبسایت
طراحی سایت یکی از بهترین فعالیت هایی است که میتوانید آن را به عنوان حرفه ی اصلی خود انتخاب کرده و یا در کنار کار اصلی به آن بپردازید.
شاید برای شما نیز جالب باشد که اکثر طراحان سایت ، سئوکارها و … کار خود را به صورت دورکاری یا همان کار آزاد (free lancer)انجام میدهند.
اما مهمترین چیزی که باید در رابطه با این دست از فعالیت ها بدانید این است که این کار نیاز به مهارت بالایی دارد و این یکی از مهم ترین وجوه تمایز بین قدرت کارطراحان سایت و بالطبع درامد های ایشان است.
اولین قدم برای کسب مهارت بالا در این دست فعالیت ها ،آموزش مناسب و تخصصی است که به شما کمک کند مسیر صحیح را انتخاب کرده و کمتر دچار اشتباه شوید.
برای همین ما تصمیم گرفتیم تا با برگزاری کلاس های طراحی وبسایت به صورت پروژه محور، شما را در رسیدن به این مهم همراهی کنیم.
تلاش ما بر این است که از عنوان کردن مباحث مازاد و مبانی تئوری نه چندان مهم تا حد امکان پرهیز کرده و شما را با مسائل عملی در این زمینه آشنا نمائیم.
مراحل یادگیری آموزش طراحی سایت
یاد گیری HTML
HTML زبان نشانه گذاری ابر متنی می باشد ، آنچه در این زبان مهم است این است HTML یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک زبان نشانه گذاری است ، شما با استفاده از این زبان به مرورگر خود می فهمانید کدام قسمت از برنامه شما یک پاراگراف است ،کجا عکس است و به همین ترتیب در مورد سایر المان های موجود در صفحات وب ،
این مهم ترین قدم برای شروع طراحی سایت میباشد.
یاد گیری CSS
پس از یادگیری HTML و آشنایی کامل با تگ ها باید به سراغ CSS رفت .
در CSS شما به روش های مختلف به همان تگ هایی که در HTML نوشته اید دسترسی داشته و استایل مورد نظر خود را به آن ها می دهید .شما با یادگیری تمام استایل ها ، می توانید ظاهر سایت خود را به صورت کامل با آنچه در ذهن خود دارید تطبیق داده و آن را پیاده سازی کنید.
یادگیری Javascript
(جاوا اسکریپت ) Javascript کلیه تعاملات فعالیت های بازدید کننده و سایت شما را مدیریت خواهد کرد .
برای افرادی که تا کنون با هیچ زبان برنامه نویسی ای آشنایی نداشته اند ، یادگیری این زبان کمی پیچیده به نظر میرسد
ولی باید بدانید که آموزش درست ،یادگیری درست را به همراه دارد پس در یادگیری این مبحث کمی با وسواس عمل کنید! چرا که قدرت یک طراح سایت در حل بن بست ها و مشکلات در این زمینه مشخص میشود.
یادگیری JQuery
JQuery کتابخانه ای است که به زبان Javascript نوشته شده و با یادگیری آن می توانید راحت تر کد نویسی کنید
بنابر این یادگیری آن ضروری است .قواعد JQuery بسیار ساده بوده و ضرورت آن بر این است
که با آن سرعت کدنویسی شما به شکل قابل توجهی افزایش یافته و همچنین با استفاده از افکت ها و عناصر پیش فرض آن ، طراحی شما راحت ترو زیبا تر خواهد شد.
اگر سایت یک ساختمان باشد،HTML عناصر و تک تک اجرهای به کار رفته در آن بوده، CSS ابزار طراحی و زیبا سازی آن و Javascript امکان ورود و خروج و جابجایی درون ساختمان را به شما میدهد.
یادگیری PHP
هر وب سایت از ۲ تا بخش اصلی تشکیل شده است که یکی مربوط به قالب سایت بوده و دیگری مربوط back end یا موتور سایت که نیاز به برنامه نویسی های نسبتا پیچیده دارد.
در این بخش شما میتوانید از زبان بسیار قدرتمند PHP استفاده کنید که بیش از هر زبان دیگری در این زمینه رایج است .
شاید برای شما نیز جالب باشد که شغل برنامه نویسی php میتواند چندین برابر بیشتر از شغل طراحی ui یا طراحی قالب وب سایت درآمد زا باشد و آن هم بخاطر چالش برانگیز بودن این مبحث است.
یادگیری لاراول
یکی از محبوب ترين فريم ورک های زبان PHP در دنیا لاراول بوده که به صورت خيره کننده ای از رقباي قديمي خودش مثل CodeIgniter , CakePHP , Zend و … پیشی گرفته است .
شما اگر لاراول بلد باشيد به راحتي ميتوانید هر وب سايت بزرگی را با استفاده از زبان قدرتمند PHP نوشته و آن را گسترش دهید مثل دیجی کالا.
از ویژگی های لاراول میتوان به :
داشتن امنیت بالا برای وبسایت ،مدیریت پروژه های بزرگ ،کتابخانه ی جامع ،فریم ورک بسیار وسیع و … اشاره کرد.
یادگیری طراحی سایت با وردپرس